55 pittige volksverhalen - Spring Produkties - online boekenwinkel

Ga naar de inhoud

THEMA VAN HET BOEK

IN DE GEEST VAN LOUIS PAUL BOON
'55 pittige volksverhalen'
cursiefjes voor eindeloos leesplezier


Louis Paul Boon en Jos Ghysen waren meesters in het schrijven van kortverhalen. Alleen reeds voor de cursiefjes van Louis Paul Boon las auteur Enzo Farina steevast de krant “De Vooruit“. Hij hing ook geconcentreerd aan de radio om geen woord te missen van de cursiefjes van Jos Ghysen die laatstgenoemde voorlas in het toentertijd populaire radioprogramma “Het schurend scharnierke”.

Als prille twintiger was het de droom van Enzo om ooit dergelijke cursiefjes te schrijven. Met '55 pittige volksverhalen' maakt hij die droom waar in 2019.

Puttend uit een liefde voor het prachtige kleurenpalet van het volkse leven en badend in een rijke levenservaring,
vloeien maar liefst
'55 pittige volksverhalen'
uit de pen van  
Enzo Farina.

Enzo neemt de lezer zachtjes bij de hand voor een boeiende wandeling in een immer wisselend maar o zo herkenbaar decor van het leven.

Poezen, mooie mannen, Vlaamse maagden en zoveel andere bekende en onbekende figuren dartelen speels voorbij, hun doen en laten gebrand op het netvlies van Enzo,
waar hij ze vervolgens vangt met het netje van het alfabet, om zijn 55 cursiefjes tenslotte met een lekker pittig en geromantiseerd sausje te serveren.

26,95 €


(6% btw inbegrepen)


afhaalprijs in Ieper of Blankenberge

OPTIONEEL (vanaf + 3.95 €)
geleverd bij je thuis (in Belgiië)
of op een BPOST  / CUBEE
afhaalpunt in je buurtAls lezer worden koude winteravonden plots gezellig warm en wordt u op zwoele zomeravonden heerlijk verfrist. Eindeloos luchtig leesplezier verzekerd.

De leefwereld van Enzo en zijn verhalen, ademen ook broederlijkheid, vrijheid en gelijkheid. De groten der aarde dalen er van hun troon en wie in het dagelijks leven dacht gedoemd te zijn tot een onopgemerkt bestaan in de anonieme massa van deze wereld, kan plots de warme en aangename gloed van het schijnwerperlicht gewaar worden. Ook Blankenberge en Elverdinge krijgen extra aandacht.

Dat alles, maakt dit boek zo vertederend, zo speciaal en dus zo boeiend.

TECHNISCHE FICHE


auteur : Enzo Farina

  • verschijnt op 15/12/2019
  • 160 bladzijden
  • rijkelijk geïllustreerd
  • full colour druk
  • 17 cm x 24 cm
  • full colour kaft

  • prepress en druk: SPRING Produkties, Ieper

  • verantw. uitgever:  SPRING Produkties, Ieper

  • D/2019/SPRING Produkties/1

Terug naar de inhoud